Annemieke Bastiaans een creatieve coachende logopedist

Als tiener volgde ik enkele jaren zangles en zong ik 14 jaar lang in coverbands. Na auditie mocht ik drie keer meedoen in grote semiprofessionele musicalproducties. In 2005 startte ik mijn bedrijf Voice Joy en vanaf die tijd geef ik zangworkshops op locatie.

Logopediste

In 1995 behaalde ik mijn diploma Logopedist. En deed ik ervaring op in logopediepraktijken en in het speciaal onderwijs. De laatste jaren richt ik mij op stemproblemen. In het voorjaar van 2015 ben ik een eigen praktijk gestart voor volwassen en coach ik hen in stem, spraak en presentatie.

Speciaal onderwijs

Daarnaast  werk ik als logopediste met veel plezier in het speciaal onderwijs. Daar begeleid ik kinderen met taal-spraakproblemen. Vanuit deze hoek zijn de zelfontwikkelde prentenboeken ontstaan. Die in 2017 werden bekroond met de Branco van Dantzigprijs.

Rode draad- Voice over

Muziek, stem, presenteren, acteren, dromen, verhalen vertellen, improviseren, zingen en inleven zijn de thema’s waar ik mij mee bezig houd. Dat is dan ook precies, waarom ik voice over ben geworden.

Voice JoyBiografie