klankenland, Gluren bij de buren, utrecht

Klankenland voor kleuters bij “Gluren bij de buren” in Utrecht.

Superspannend….., komen er #kleuters luisteren naar mijn verhaal uit de prentenboekenserie Klankenland tijdens het event “Gluren bij de buren”? Op 11 maart 2018 is de vijfde editie van dit project gepland en ik ben één van de 180 artiesten die op een vloerkleed in Utrecht mag spelen.

Hoeveel kinderen kan ik verwachten? En hoe zullen ze reageren op Gijs het sterke paard, of Lotte de dappere koe? De organisatie wordt heel professioneel aangepakt. Er is veel promotie materiaal, en op allerlei manieren wordt het evenement onder de aandacht gebracht. Het enige wat ik jammer vind van meedoen, is dat ik nu niet zelf overal kan gluren bij de buren.

Hopelijk wordt dat goed gemaakt door enthousiaste reacties van de kleuters die gekomen zijn. Ik vind het altijd erg leuk om mijn prentenboeken voor te lezen, liedjes te zingen en kleuters mee te nemen in mijn verhaal. De poppen die bij mijn verhalen horen, komen weer eens uit de kast en ik kan mij weer volledig inleven in de personage van “Fiep”. Ik ga deze dagen goed nadenken over een herindeling van mijn woonkamer, zodat ik voldoende plek heb voor alle kleuters die bij mij komen gluren.

De voorstelling zal ik geven om 12.00u, 13.30u en 15.00u

Voor meer informatie over deze dag http://www.glurenbijdeburen.nl/utrecht

Share this post:
Voice JoyKlankenland voor kleuters bij “Gluren bij de buren” in Utrecht.

Related Posts

Take a look at these posts