Logopedie Leidsche Rijn

Voor logopedie in Leidsche Rijn kunt u bij mij terecht bij Voice Joy. Logopedie in Leidsche Rijn kan u helpen om meer controle te krijgen over uw stem en meer vertrouwen in uw spraak. Voice Joy is een logopediepraktijk voor volwassenen en ik coach in spraak, stem, adem en presentatie.

Spraak

Onder spraak valt bijvoorbeeld articulatie. Het kan zijn dat u problemen ondervindt met de uitspraak van woorden. Ook als Nederlands niet uw moedertaal is of u spreek met een accent dan help ik u in een coachingstraject. Zodat u beter te verstaan bent en naar de inhoud van uw verhaal wordt geluisterd.

Stem

Bent u hees? schor? monotoon? saai? of buiten adem? Met logopedie in Leidsche werk ik aan uw stemtechniek. Waarvoor gebruikt u uw stem in de dagelijkse leven? Met een spreekberoep is het belangrijk om op een goede manier om te gaan met uw stem. Preventieve behandeling kan stembandknobbeltjes en werkverzuim voorkomen.  Door het trainen van de spieren van uw stem en het reguleren van uw ademhaling kan al veel winst behaald worden.

Presentatie

In uw presentatie kan u mensen boeien met uw stem. Wanneer u duidelijk spreekt en expressief vertelt zal uw publiek eerder naar u luisteren. Ik analyseer uw spraakpatroon en help u om emotie toe te voegen aan uw spreken. Het gebruik van variatie in volume en toonhoogte zorgt voor een verlevendiging van uw presentatie. Met afwisselende theatertechnieken help ik u om deze vaardigheden eigen te maken. 

Over Voice Joy

Voice Joy is mijn bedrijf (Annemieke Bastiaans). Ik studeerde in 1995 af als logopediste en ik coach volwassenen in stem, spraak, adem en presentatie. Daarnaast werk ik met veel plezier in het speciaal basisonderwijs. Hier begeleid ik kinderen met spraak-taalproblemen. Daarnaast geef ik zangworkshops en schoolvoorstellingen en schrijf ik logopedische prentenboeken.

Voice JoyLogopedie Leidsche Rijn