Motivatie voor therapie

En ik heb alweer een nieuwe cliënt mogen ontmoeten. Iemand die zeer gemotiveerd is en waarbij ik veel mogelijkheden zie.Ik hoor nu een hele #monontone krakerige stem. maar na de eerste oefening komt daar al een mooie warme volle #klank naar boven. Leuk om zo weer te beginnen. Tijdens een therapie-proces komt er soms een moment waarop een cliënt ongeduldig is. Zo had ik gisteren iemand bij mij aan tafel die eigenlijk direct van het #accent af zou willen. Maar nieuwe patronen moet je inslijpen en automatiseren is heel veel herhalen. Stap voor stap komen we er wel. Ik heb er vertrouwen in. Het is ook vooral kijken naar welke stappen er al zijn gezet. Hoe hou jij je #motivatie voor moeilijke dingen vol?

Share this post:
Voice JoyMotivatie voor therapie

Related Posts

Take a look at these posts