logopedie,

Nieuwe versie van “Gijs het sterke paard”.

De serie “Klankenland” begon met het eerste boek van “Gijs het sterke paard”. Het was een heel karwei toen ik voor elk woord zelf een picto moest tekenen. Voor de opvolgende prentenboeken heb ik dan ook de pictoschrijver van Trijntje de Wit gebruikt.

Nu 5 jaar later heb ik “Gijs het sterke paard” aangepast en heb ik de zelfgemaakte tekeningen vervangen voor de picto’s van de pictoschrijver. Gijs is in een nieuw jasje gestoken. Zo is voor mij 2019 goed begonnen en heb ik mijn eerste voornemen alweer uitgevoerd. Het verhaal is teruggebracht naar de kern. De bladzijdes stralen nu meer rust uit en het zal voor de kinderen makkelijker zijn om het verhaal nog beter te volgen. Na 5 jaar kan ik nog steeds blij zijn met mijn product, en vormen mijn boeken echt een geheel.

Heb je thuis een oude versie van “Gijs het sterke paard”en mocht je graag een nieuw exemplaar van “Gijs het sterke paard” willen ontvangen? Dat kan. Door een leuke foto te maken van je oude boek maak je kans op een gratis exemplaar, die ik weggeef aan de 3 meest creatieve foto”s op social media met de hashtags #gijshetsterkepaard of #klankenland en #nieuweversiegijs @annevoicejoy Schrijf daarbij iets leuks over de boeken en waarom je graag de nieuwe versie ontvangt. Let erop dat je je bericht op openbaar zet, zodat het door mij gevonden kan worden op het internet. Op 14 februari 2019 zal ik de winnaars bekend maken. De boeken zijn ook voor €15,50 te bestellen via info@voicejoy.nl

Share this post:
Voice JoyNieuwe versie van “Gijs het sterke paard”.