Spreker voor een congres, evenement, leerkrachten of ondernemers.

Hoe hou ik de aandacht vast van mijn publiek?

Ik vind het geweldig om te spreken over mijn passie, namelijk stem. Je kunt wel zeggen dat ik een vorm van beroepsdeformatie heb. Ben ik met mensen in gesprek, dan hoor ik direct of zij hun stem optimaal inzetten. En als ik bij een lezing afhaak, ga ik de spreker analyseren. Hoe komt het dat deze spreker mij niet kan boeien? “Waar ik allemaal op let?” De warmte van een stem, de articulatie, de toonhoogte, het spreektempo en vooral……… voegt deze spreker emotie toe aan zijn verhaal.
In een lezing over stem, en de kracht van je stem. Neem ik mijn toehoorders mee in mijn brein. Laat ik mijn publiek lachen om de gekke stemmetjes die ik toevoeg om mijn verhaal kracht bij te zetten. En zal mijn publiek weten wat ze moeten doen om de aandacht van de ander vast te houden.

Zelf sta ik regelmatig voor de klas in het speciaal onderwijs, met mijn stem, mijn gebaren en mijn visualisaties hou ik de aandacht vast van mijn leerlingen. De moeilijkste doelgroep voor een spreker. Als het mij lukt om leerlingen met ADHD, autisme en Down-Syndroom te boeien, dan is spreken voor een grote zaal met volwassen luisteraars a piece of cake.

Expert in stem en accenten

“Mensen luisteren graag naar Annemieke, dat merk je aan alles. Ze straalt rust uit en prikkelt hun fantasie. Van ons alleen maar lof”.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voice JoySpreker op uw evenement