Stemcoach Utrecht

Ik (Annemieke Bastiaans) werk als stemcoach in Utrecht. Mijn praktijk naam is Voice Joy. Is uw stem in uw werk een belangrijk instrument? Bijvoorbeeld omdat u veel lezingen of presentaties geeft of werkt als leerkracht, telefonist(e) of zanger(es)? Dan kan een training bij een #stemcoach in #Utrecht verfrissend werken. Ik geef ook presentaties gezond #stemgebruik op de werkvloer. Uw teamgenoten leren op deze manier hoe een stem werkt en hoe je een aantal factoren kan beïnvloeden om je stem gezond te houden. Deze lezing kan gecombineerd worden met een #zangworkshop. Zo wordt het ook nog eens gezellig en interactief.

Behandeling

In de behandeling kijken we naar uw stemtechniek maar ook naar uw spraak. Met expressie en variatie in volume en toonhoogte kunt u uw spraak verlevendigen waardoor anderen beter luisteren en langer geboeid blijven. Bij uw stemtechniek kijkt de stemcoach in Utrecht vooral hoe u uw stem gebruikt. De stem bestaat uit spieren die op een professionele manier getraind kunnen worden. De belastbaarheid wordt vergroot door het bereik van de stem te vergroten en de ademstroom te reguleren. Heeft u een hese of schorre stem? Dan kunt u het beste eerst een bezoek brengen aan de KNO-arts voordat u bij mij komt.

Verzekering

Voice Joy heeft bewust geen contracten met zorgverzekeraars. Wel krijgt u een factuur waarmee u zelf naar uw zorgverzekering kunt gaan voor vergoeding. Wanneer er geen medische problemen zijn maar u wilt uzelf verder ontwikkelen op het gebied van taal en spraak dan wordt logopedie doorgaans niet vergoed. Wel kunt u kijken of uw werkgever misschien een deel van de kosten op zich wil nemen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen en een bericht achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Voice JoyStemcoach Utrecht