Stemtraining Stem en Logopedie, Bent u afhankelijk van uw stem?

Is uw stem belangrijk in uw werk? Volg dan eens een stemtraining. Bent u leerkracht dan is uw stem een belangrijk instrument. Door duidelijk te spreken, expressief te vertellen en te variëren in tempo en toonhoogte blijven uw leerlingen geboeid en heeft u zelf ook langer plezier van uw stem. U kunt stembandknobbeltjes en ziekteverzuim voorkomen. In mijn praktijk Voice Joy kunt u een stemtraining volgen om uw stem goed te gebruiken. Heeft u een ander beroep waarbij je veel moet praten? Wees dan alert en train uw stem zodat u nog lang kan genieten van een helder geluid.

Verbeteren stemtechniek

Als u uw stem techniek wilt verbeteren, kijk ik eerst naar uw stembelasting in uw dagelijkse leven. Ik luister naar uw fysieke mogelijkheden aan de hand van een stemonderzoek. Het doel is een heldere stem met minimale inspanning. De stem bestaat uit spieren die op professionele manier getraind kunnen worden. De belastbaarheid wordt vergroot door het bereik van de stem te vergroten en de ademstroom te reguleren. Heeft u een hese of schorre stem? Dan kunt u het beste eerst een bezoek brengen aan de KNO-arts voordat u bij mij voor stemtraining komt.

Logopediste Annemieke Bastiaans

De stemtraining wordt door mij gegeven. Mijn naam is Annemieke Bastiaans. Ik studeerde in 1995 af als logopediste en volgde veel zanglessen. Jarenlang was ik zangeres bij een Coverband en deed ik na audities mee in 3 semi-professionele musicals.  Bij Voice Joy coach ik volwassenen in stem, spraak, adem en presentatie. Daarnaast werk ik met veel plezier in het speciaal basisonderwijs. Ook geef ik zangworkshops en schoolvoorstellingen en schrijf ik logopedische prentenboeken.

De stap om te werken aan uw stem of spraak is soms groot. Maar mijn cliënten zijn altijd blij dat ze de stap hebben genomen. Neem gerust contact met mij op als u nog vragen heeft.

Voice JoyStemtraining Stem en logopedie