Teamuitje Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuk teamuitje in Utrecht? Werk samen zingend aan jullie teambuilding bij Voice Joy. In mijn zangworkshop breng ik jullie samen aan het zingen. Een hoop plezier en een goede, muzikale samenwerking is het gevolg. Een teamuitje om nooit te vergeten!

I got the music in me

Als je denkt aan een teamuitje in Utrecht, is een zangworkshop misschien niet het eerste wat er in je opkomt om te gaan doen als team. Toch heeft een zangworkshop verrassende effecten op de groep en de samenwerking. Het geeft plezier en veel energie, dit zijn twee belangrijke elementen in een uitje. Muziek maakt mensen los. Je gaat je anders voelen, anders doen. Zingen is een creatieve vorm van uiten die leuk is om samen te doen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en weet zeker dat er verbinding ontstaat.

Zingen met een doel

Een zangworkshop is bij uitstek geschikt om te doen met je collega’s uit het bedrijfsleven, onderwijs of gezondheidszorg. Iedereen kan meedoen. Ook de mensen die zich niet zo goed in het Nederlands kunnen uitdrukken. Het gaat niet om prachtig kunnen zingen, maar om het plezier dat je samen hebt. Heeft jouw teamuitje in Utrecht een bepaald thema? Bijvoorbeeld een nieuw beleid of plan? Dan is het mogelijk om deze te verweven in de workshop. Door middel van een melodie wordt de boodschap meegenomen in het zingen, zo blijft deze nog langer hangen bij de teamleden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met mij via de telefoon of de mail voor de mogelijkheden!

Contact

Neem contact met mij op voor een afspraak, boeking of meer informatie.

Bel of mail mij!
Voice JoyTeamuitje Utrecht