Voice over, stemacteur

Voor uw inspreekwerk, kunt u bij mij terecht. Ik luister naar uw wensen en pas mijn stem daarop aan. Wellicht weet u nog niet met welk type of welke emotie uw tekst het beste overkomt. Ik kan de tekst op verschillende manieren benaderen, zodat u kunt horen welke manier het beste bij uw product of boodschap past.

Spraak

Duidelijk articuleren is belangrijk om de boodschap goed over te brengen. Op deze manier wordt iedereen betrokken. 

Stem

Intens, melodramatisch, boos, extreem enthousiast of juist een beetje vrolijk. Mijn stem kent vele klankkleuren en hoogtes.

Afwisselen

Als de stem veel variatie laat horen blijven de luisteraars het meest geboeid. Niet alleen de afwisseling in emotie, maar ook in ritme of toonhoogte maakt dat uw tekst dynamiek krijgt. Je moet eigenlijk het gevoel krijgen dat de stem heel persoonlijk tegen je spreekt.  

Over Voice Joy

Voice Joy is mijn bedrijf (Annemieke Bastiaans). Ik studeerde in 1995 af als logopediste en ik coach volwassenen in stem, spraak, adem en presentatie. Daarnaast werk ik met veel plezier in het speciaal basisonderwijs. Hier begeleid ik kinderen met spraak-taalproblemen. Ik geef zangworkshops en schrijf logopedische prentenboeken. De voice-over opdrachten krijgen een steeds grotere plaats in mijn bedrijf, iets wat ik zeer toe juich. Wellicht zal ik ooit de switch maken om met coaching te stoppen, zodat ik voldoende tijd heb voor alle voice-over opdrachten.

Voice JoyVoice over, stemacteur