Vrijgezellenfeest Utrecht

Op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest in Utrecht? Voice Joy geeft zangworkshops in en rond Utrecht. Houdt de bruid van zingen? Dan is een zangworkshop van Voice Joy ideaal voor een vrijgezellenfeest in Utrecht. Zangcoach Annemieke brengt haar enthousiasme over de op groep en stemt ter plekke af op de mogelijkheden van de deelnemers. Een unieke meerstemmige samenzang is het resultaat van deze creatieve workshop. Tijdens de zangworkshop wordt een ode gebracht aan de aanstaande bruidegom en worden gelukwensen toegezongen. De workshop krijgt zo een persoonlijk tintje.

Creatief uiten

Een zangworkshop is een leuke en positieve manier om met zang bezig te zijn. U leert elkaar om een andere manier kennen. Zingen is een manier om u creatief te uiten en het is leuk om dat samen te doen. U leert tijdens een zangworkshop om naar elkaar te luisteren en elkaar te waarderen. Het is een leuke en vrolijke workshop om te doen tijdens een vrijgezellenfeest in Utrecht.

De zangworkshops worden op locatie gegeven. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen dan deze locatie. Op de website staan wel voorbeelden van mogelijke locaties.

Over Annemieke Bastiaans van Voice Joy

De workshop wordt gegeven door zangcoach Annemieke Bastiaans van Voice Joy. Annemieke volgde enkele jaren zangles en zong 14 jaar in diverse coverbands. In 2005 heeft zij Voice Joy opgericht en geeft zij zangworkshops op locatie. Naast zangcoach is Annemieke ook logopediste. Vanuit Voice Joy werkt ze als coach om beter te leren spreken. Ook schrijft Annemieke logopedische prentenboeken en geeft ze schoolvoorstellingen.

Voice JoyVrijgezellenfeest Utrecht