Workshop Utrecht zingen

Ben je op zoek naar een workshop in Utrecht met zingen? Maak dan kennis met Voice Joy. Ik geef energieke zangworkshops. Leuk als teamuitje, vrijgezellenfeest of andere feestelijke gelegenheden.

Een krachtige binnenkomer

Wil je jouw feest of evenement tot een succes maken? Dan is een goede binnenkomer nodig. Zingen is een krachtige binnenkomer. Het ijs wordt gebroken en samen zingen zorgt voor veel plezier en energie. Iedereen kan de workshop in Utrecht meezingen, ook de mensen die zich niet zo goed kunnen uitdrukken in het Nederlands.

Iedereen doet mee

Ik geef de zangworkshops met veel plezier en breng mijn enthousiasme voor het zingen over op de groep. Ter plekke kijk ik naar de mogelijkheden van de deelnemers, waarbij ik elke inzet positief bekrachtig. Zo kan iedereen meedoen en ontstaat er een unieke samenzang. Plezier en samenwerking staan centraal. Verder…

 

  • Ben je tijdens het zingen creatief bezig
  • Ervaar je hoe het is om leiding te nemen
  • Ervaar je hoe het is om je te laten leiden
  • Leer je naar elkaar te luisteren en elkaar te waarderen

Zingen met een thema

Je zult verstelt staan van de mogelijkheden van je eigen stem en hoe jullie als groep gezamenlijk klinken. Samen zingen zorgt ervoor dat jullie elkaar op een andere manier leren kennen. De workshop kan ingevuld worden met bepaalde melodieën. Wil je zingen over een bepaald thema (zakelijk, trouwen etc), dan kun je dit van te voren aangeven. Het thema blijft door het zingen nog beter hangen. Boek nu mijn workshop in Utrecht zingen bij Voice Joy.

Contact

Neem contact met mij op voor een afspraak, boeking of meer informatie.

Bel of mail mij!
Voice JoyWorkshop Utrecht zingen