logopedie, stem, stemtraining, fonetogram, stembereik, hoog, laag

Workshop zang tijdens een heerlijk weekend weg in de natuur.

Het Stamhotel heeft mij gevraagd om tijdens het weekend van 24 maart een zangworkhop te geven. Het stamhotel verzorgt leuke weekendjes weg in de natuur. Met enthousiaste mensen kan je er even een weekendje op uit. Geen verplichtingen, maar gewoon genieten van de omgeving. Enkele jaren geleden mocht ik ook al eens een zangworkshop geven tijdens zo’n weekend. Heerlijk was dat. Ik kwam gelijk in een vakantiegevoel. Ik kon merken dat de mensen heel relax waren en dat ze zin hadden om muziek te maken. Voor mij altijd fijn om gemotiveerde mensen te ontmoeten. Alle activiteiten tijdens zo’n weekend zijn natuurlijk niet verplicht. Heb je ook zin gekregen om er op uit te gaan? Alleen of met meerdere personen? Zing dan met me mee en kijk eens op   http://www.stamhotel.nl

Share this post:
Voice JoyWorkshop zang tijdens een heerlijk weekend weg in de natuur.

Related Posts

Take a look at these posts