Boek een zangworkshop Utrecht voor jouw feest.

Een zangworkshop in Utrecht is een leuk uitje op te doen met collega’s, vrienden, tijdens een vrijgezellenfeestje of bij een verjaardag, jubileum of afscheidsfeest.

Teambuilding

Bij teambuilding denken we meestal niet direct aan zingen. Toch is een zangworkshop in Utrecht een leuke teamactiviteit en erg geschikt voor teambuilding. Zingen is een creatieve manier om uzelf te uiten en het is leuk om het samen te doen. U leert om te luisteren naar elkaar en elkaar inbreng te waarderen. U kunt ervaren hoe het is om de leiding te nemen of juist om u te laten leiden. Bij een zangworkshop in Utrecht kan iedereen meedoen, ook mensen die zich niet zo goed in het Nederlands kunnen uitdrukken.

Locaties

De zangworkshop wordt gegeven op locatie in en rond Utrecht. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van deze locatie. De locatie moet wel aan een aantal eisen voldoen. We hebben een ruimte nodig waar we niet worden gestoord en waar we naar elkaar kunnen luisteren en het is ook belangrijk dat de eigenaar van de locatie weet dat we geluid gaan maken. Op de website treft u een aantal locaties waar we in het verleden zangworkshops hebben gehouden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook een bericht achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voice JoyZangworkshop Utrecht